Optinizacija spletne strani in optimizacija spletne trgovine!                  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. | 02 228 26 69

Primeri optimizacije spletne strani

Poglejte si nekaj primerov optimiziranih strani.
Sodelujemo z veliko podjetji, prepričajte se kaj govorijo nas.Uspešno smo zaključili že veliko optimizacij.
Zaupajte nam, nudimo 100% zadovoljstvo.


 

Primeri optimizacije

Optimizacijo uspešno izvajamo za več kot 100 podjetij. Od naših strank dobivamo pozitivne odzive. Nekatera podjetja so postala veliko močnejša prav s pomočjo optimizacije.

Nekaj naših glavnih referenc optimizacije strani:

 

Preberite si, kaj pravijo nekatere naše stranke:

Damjan Tomič (Agio d.o.o.)
Kot lastniki enega večjih "Rent a car" podjetij v Sloveniji je za nas zelo pomembno, da smo visoko pozicionirani v iskalnikih. S podjetjem Multimedija se nam je uspelo zavihteti na drugo mesto, odlično!

"Rent a car", 1. mesto Google

Rok Kobal (Europacific d.o.o.)
Ukavarjamo se z Logistiko in špedicijo. Obstoječa spletna stran v nekaj letih ni prinašala nikakršnih rezultatov. Odločili smo se za predelavo obstoječe spletne strani in optimizacijo. Rezultati so neverjetni. V manj kot mesecu dni po uspešni optimizaciji smo s pomočjo spletne strani realizirali že tri uspešne posle.

"Letalski prevoz", 1. mesto Google
"Ladijski prevoz", 1. mesto Google

Marko Veleski (Velmark d.o.o.)
Sem lastnik spletne trgovine s športno prehrano. V začetku nisem imel najboljšega občutka, saj spletna trgovina ni prinašala dobrih rezultatov. Po optimizaciji moje spletne trgovine se je promet povečal za več kot 3x.

"športna prehrana", 1. mesto Google